Ødelæggelse af familien

Lagt på d. 25/01-11


Udskriv


Som en del af Illuminati's program for etablering af den Ny Verdensorden, indgår ødelæggelse af familien som institution. Der er flere punkter der befordrer dette mål. Som fortalt i artiklen Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt, fremsatte Adam Weishaupt, der sammen med Amshel Moses Baur (Rothschild) grundlagde Illuminati, syv punkter, der skulle befordre global erobring. Det sjette punkt omhandlede bl.a. afskaffelse af familien. Om det, siger Zions Vises Protokoller (Illuminatis protekoller) at: "Vi skal iblandt Goyim (menneskemassernes set som kvæg), ødelægge familiens betydning"1

En af konsekvenserne ved menneskets ulydighed mod Guds Ord, er at kvinden skal eftertragte mandens position, i Bibelen beskrevet således: "til din Mand skal din Attrå være, og han skal herske over dig" (1. Mos. 3:16). Der er intet romantisk i denne dom. Kvindens attrå er ikke hengivenhed eller forbløffelse og måben over sin fantastiske mand. Denne attrå er det, som startede kvindebevægelsen - at tilrane sig sin mands autoritet. Denne orden, at manden er hovedet for familien, er nødvendig for et fungerende samfund. Problemet mellem mand og hustru er i dag, at mange mænd ikke vil styre hjemmet, og mange som gør det, gør det med tyranni igennem vrede og had, i stedet for at elske sin hustru, hvilket ægtemanden er påbudt (Ef. 5:28) og holde sig til hende (1. Mos. 2:24).

Kampen mod familien er hård, og kvindebevægelsen har været en mastodont i ødelæggelsen af familien som institution - deres attrå mod mandens autoritet har vokset sig betændt. I Tyskland, 2006, udgav journalisten Eva Herman sin bog: "Das Eva-Prinzip. Für eine neue Weiblichkeit" (Eva-princippet. Mod en ny Kvindelighed), og senere i 2007 "Das Prinzip Arche Noah. Warum wir die Familie retten müssen" (Princippet om Noahs ark. Derfor skal vi redde familien). Modtagelsen var af befolkningen var god, men Illuminati's mediekontrol fik Eva Herman udstødt:

Resultatet var, at hun mistede sit job som studievært på NRD, og at hun i løbet af et døgn blev persona non grata, en mellemting mellem et ikke-menneske og et u-menneske, som man bliver smittet af at omgås...Bogen var et personligt opgør med feminismen, skrevet af en frafalden karrierekvinde og gjorde hende selvfølgelig voldsomt hadet i feministkredse; Tysklands over-feminist, Alice Schwartzer, opfordrede direkte hendes arbejdsgiver til at fyre hende.

Kald det søstersolidaritet.

Og i journalistkredse udnævntes hun straks til ”Eva Braun”, selv om hendes bog leverer en præcis kritik af Hitlers familiepolitik.2


Eva Herman havde tilladt sig at skrive: "Vi må alle igen begynde at værdsætte moderbilledet igen, der desværre blev afskaffet af nationalsocialismen og den deraf følgende 68-bevægelse", og det kostede hende alt. Familien kan ikke tages i forsvar. Her i Danmark har NovaFM reklameret med en side som også findes i Norge, Sverige og England, kaldt "VictoriaMilan" der med mottoet "Gør livet levende - ha' en affære" organiserer kontakt mellem gifte mennesker:

Savner du lidenskab? Victoria Milan er Danmarks første dating side for gifte og samboende som søger lidt ekstra i livet. Her kan du enkelt, trygt og helt anonymt møde og flirte med tusindvis af mænd og kvinder som er i samme situation som dig.

Måske føler du dig fanget i et monotont, kærlighedsløst forhold, måske er du træt af at din partner rejser så meget, eller måske ønsker du bare at spice hverdagen lidt op. Victoria Milan er dedikeret til at skabe et trygt, anonymt og fortroligt dating mødested. Det er derfor, vi findes...Som medlem kan du søge, flirte og kommunikere med tusinder af gifte eller samboende mænd og kvinder uden at afsløre din identitet. Her kan du i fred og ro finde din flirt, affære eller elsker i diskrete og trygge omgivelser.


Denne side opfordrer til handlinger der ødelægger familier, og medierne udbreder den igennem radioen. Det er grotesk. Som trøst kan man dog se flere fora på nettet, hvor mennesker foragter siden, lige som det er en trøst at befolkningen tog vel imod Eva Herman's bøger. Men det er på denne måde moralen hos folket ændres. Stille og roligt bliver tanken accepteret og almindelig. Sådan er forholdet til offentlige pornografiske reklamer blevet accepteret. Sådan har ægteskabet fået mindre værdi end papiret ægteskabskontrakten er skrevet på. Små slag, ét af gangen, fordærver samfundene, og derfor skal man ikke tage let på opfordringer til umoral.

1 "Zions Vises Protokoller", protokol 10, punkt 5.

2 "Eva Herman: Historien om en mediehetz", Tidsskriftet Sappho, d. 21-01-2011


Debat: Ødelæggelse af familien

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Familien [3]; Journalistik [19]; Samfund [68];

Flere nyhedsblogs fra 2011