Prins Charles langer ud efter klimaskepsis

Lagt på d. 10/02-11


Udskriv


Som jeg fortæller i artiklen "Klimapolitik og Verdensordenens udøvende arm", så samlede Prince Charles i 1991 nogle internationale nøgle-personer (bl.a. Al Gore) på sin yacht, for at få sat skub i FN's klima agenda. Som fortalt i artiklen "Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt", så blev en biodiversitets traktat formet året efter, under en kongres i Brasilien, der havde til formål "At gøre naturtilbedelse til en statsreligion". i 1993 adopterede FN dette dokument - FN som af Alice Bailey's discipel, tidligere generalsekretær Dag Hammarskjold, har fået indrettet et okkult meditationsrum i deres hovedkvarter i New York - et meditationsrum hvor den Store Påkaldelse foregår, en verdensbøn fra Lucifers Trust Publication (nu Lucis Trust) som har til formål at befordre "Guds" planer for jorden - dvs. den kommende trængsel.

Prince Charles er en nøglefigur i klima agendaen, og han revser nu de titusinder af forskere og skeptikere1, som fremlægger sine beviser for klodens naturlige klimaforandringer. Charles taler om en bæredygtig fremtid, og synger med i koret der siger at klimaskeptikere er farlige og i fremtiden vil blive dømt2:

Jeg spekulerer på, hvordan disse folk (klimaskeptikerne, red.) vil se deres børnebørn i øjnene og indrømme, at de ignorerede alle advarselstegn og kaldte klimaforandringerne en cyklisk proces, der er opstået før, og som ikke er til at kontrollere, siger prins Charles.

- Jeg tænker på, om man i fremtiden vil anklage disse mennesker, fordi de helt afviser at gøre noget ved sagen nu, siger han.


Som så ofte påpeget før, er vi på vej ind i en ny verdensorden, også økonomisk, og klima-agendaen er ét af midlerne som driver os ind i elitens fold, og i den sammenhæng er Charles' følgende ord vigtige at se i rette lys:

Det er først og fremmest essentielt, at man kommer væk fra nutidens økonomiske modeller og tankegange, hvis alle verdens lande skal sikre sig klimavenlig vækst, påpeger han.


Charles er en stor spiller i den Ny Verdensorden, og man kan ikke komme uden om ham i denne fatale plan for verdens skæbne.

1 Se "Global Warming Petition Project", petitionproject.org hvor nu 31.487 amerikanske videnskabsmænd har tilsluttet sig mod den politisk-religiøse klima agenda.

2 Se "Grønlands is smelter hurtigere end antaget", "Klima 'fornægtelse' er nu en psykisk lidelse".
Kilde: jp.dk


Debat: Prins Charles langer ud efter klimaskepsis

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

FN [36]; Klimaforandringer [179]; Trængslen [70]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2011