Komet bærer frossent havvand

Lagt på d. 07/10-11


Udskriv


Når vidnesbyrdet i Bibelen og den teoretiske pseudovidenskab har hver sin påstand om universets tilblivelse, så vil der være to historier, én for hver anskuelse. Hver en genstand i universet og hver en levende skabelse på jorden, forstås ud fra det standpunkt man har taget i forhold til tilblivelse. Pseudovidenskaben er fortsat den store kujon, der vender blikket bort, når skabelsens vidnesbyrd modsiger de alternative, selvopfundne teorier.

Pseudovidenskaben har begravet sig i cementeringen af teorien, at vand er livets ophav. Ingen vand, intet liv - og omvendt hvis der er vand, er chancerne for liv store. Derfor er vand i rummet vitalt i forhold til teorien, at der findes flere hundrede milliarder galakser, for hvis der gør det, så kræves der at tilfældet Jorden også er begået andre steder i universet. Derfor leder man efter vand, endda blot teoretiske spor efter vand, hvor end det måtte være uden for Jordens atmosfære.

Spørgsmålet er, om vand i rummet er et bevis for Big Bang, eller om vandet er bevis for Skabelse. Lad os sammenholde Bibelen med pseudovidenskaben.

Man har længe vidst, at verdenshavene opstod ca. otte millioner år efter, at Jorden blev skabt. Forskerne er derfor overbevist om, at Jorden er blevet født tør, og at vandet efterfølgende er blevet leveret ved et voldsomt bombardement af objekter, der indeholder vand.


Man har længe vidst... Der er ikke en teori der befordrer viden. Ingen har længe vidst, men man har længe antaget. Det er korrekt at sige at forskere er overbevist. Overbevisning er en fast tro, og derfor er forskerne lige så religiøse som de påstår folk som mig er, for jeg er overbevist om at Bibelen er Skaberens forklaring på universets tilblivelse ved egen hånd.

Vidnskabens teori:
Forskernes overbevisning er, at jorden blev født tør.

Bibelen:
Gud forklarer at "Guds Ånd svævede over Vandene" og Gud sagde: "Vandet under Himmelen samle sig på ét Sted, så det faste Land kommer til Syne" (1. Mos. 1:2, 9).

Altså afhænger vidnesbyrd og teori af beskuelsen af universet. Big Bang taler om en tør jord, mens Skaberen fortæller at Han skabte Jorden i vand - eller som 2. Pet. 3:5 siger det, så fremstod Jorden: "af vand og gennem vand ved Guds ord".

Professor i astronomi Edwin Bergin bliver spurgt om: "Hvor kom vandet på disse kometer fra?". Hans svar er:

Kometer er født ud i den yderste del af vores solsystem, hvor det er ret koldt - kun ti grader over det absolutte nulpunkt (-250 til -260 grader C). De stammer fra bittesmå korn af silikatmateriale (glas eller sand), der har en størrelse, som er mindre end bredden af menneskehår! Disse små kerner bliver isbelagt mere end en million år, før planeter opstod


Vidnskabens teori:
Jeg savner et svar på spørgsmålet. Han blev spurgt hvor vandet stammer fra, og svarer at glas eller sand blev isbelagt. Hvor kom det frosne vand fra? Der gives altså ikke noget svar. Men Skaberen lader os ikke uvidne.

Bibelen:
Efter Gud skabte lyset, sagde Han: "Der blive en Hvælving midt i Vandene til at skille Vandene ad!" (1. Mos. 1:6). Altså var der en tyk vandmasse omkring Jorden, og Gud placerede en hvælving i dette vand, således at der var vand over hvælvingen, men også blivende vand på Jorden, under hvælvingen. "Gud gjorde Hvælvingen og skilte Vandet under Hvælvingen fra Vandet over Hvælvingen og Gud kaldte Hvælvingen Himmel" (1. Mos. 1:7-8).

Dvs. at Gud lod vand blive over Jordens atmosfære, hvilket betyder at Jorden var indkapslet i vand. En sådan kappe ville beskytte jorden fra solens skadelige stråler, og atmosfæren ville være markant anderledes - eks. at der var mere ilt og CO2 i luften1. Når der findes kometer af is, så må konklusionen med Bibelens briller på være, at alt dette vand på én eller anden måde er undsluppet fra vandkappen omkring Jordens atmosfære - eller at Gud med forsæt har ladet vand undslippe ud i rummet. Derfor er det ikke underligt at der findes vand andre steder i rummet. Om vandet efter skabelsen var is, eller om det var i gas-form, det findes der endnu ingen bevis for. Vandet er der ikke mere. Mit bud er at det formentlig har været is, og noget forårsagede at denne kappe af vand, i hvilken form det måtte have været, blev brudt. Et himmellegeme kunne være kommet tæt på og tiltrukket noget af isen, eller en komet har skudt igennem og splintret isen. Måske noget helt tredje.

Er man ikke dum med vilje, hvilket Bibelen på en pæn måde kalder de skabelsesbenægtende forskere bag pseudovidenskaben: "For med vilje er de ignoranter" (2. Pet. 3:5, KJV), så vidner klodens tilstand tydeligt om en verdensomspændende oversvømmelse - hvilket desuden findes som fortælling i alle folkeslag - og hvor ville alt dette vand komme fra?

Da Gud skabte universet, efterlod Han ikke kun vand omkring Jorden, uden for atmosfæren. Jordskorpen var også dengang grundlagt på vand. Sal. 24:2 siger om Jorden at Gud: "har grundlagt den på Have, grundfæstet den på Strømme", og Sal. 136:6 siger at Han: "bredte jorden på vandet". Inde i Jorden, hele vejen rundt under jordskorpen, var der vand - selvfølgelig for at føde kilevæld og floder.

Da Gud dømte Jorden for ca. 4.357 år siden, og syndfloden indhyllede Jorden i vand, da kom vandet både indefra og udefra: "i Noas 600de Leveår på den syttende Dag i den anden Måned, den Dag brast det store Verdensdybs Kilder (vandet inde i Jorden) , og Himmelens Sluser (vandet over Jordens atmosfære) åbnedes, og Regnen faldt over Jorden i fyrretyve Dage og fyrretyve Nætter." (1. Mos. 7:11-12).

Verdensdybets kilder, har kunnet springe op af jorden med sådan en kraft, at det blev kastet mere end 30 km op i atmosfæren (hvilket kan have skabt f.eks. San Andreas fault - se billedet), og falde som ekstremt kold sne, mange grader under 0, som blev tiltrukket af Jordens poler, hvorfor man har fundet mammutter nedfråset så hurtigt, at end ikke græsset i deres maver er nået at blive opløst af mavesyren.
Se evt. dette videoklipUden tvivl vil den forsætlige dumme pseudovidenskabsmand sige, at Bibelens beretning er fra menneskets uvidende og overtroiske tid, før videnskaben oplyste folket. Men til det er der kun at lade Gud spørge: "Hvor var du, da jeg grundede Jorden? Sig frem, om du har nogen Indsigt!" (Job. 38:4). Når videnskaben går imod Skaberens egne Ord, og kalder dem for præliminære historier fra uvidende (underforstået dummere) forfædre, så dømmer de sig selv under samme kniv, idet deres teorier er og bliver menneskeskabte fortællinger, der blot lukker øjnene for den mulighed, at Gud faktisk ikke lyver om sit skaberværk.

Faktum er, at Skabelse ikke forhindrer vand andre steder i universet. Sandheden er, at vand ikke er synonym med liv. Gud er "han, som er Gud, som dannede Jorden, frembragte, grundfæsted den, ej skabte den øde, men danned den til at bebos" (Es. 45:18) - "Jorden gav han til Menneskens Børn" (Sal. 115:16). Jorden er og bliver den eneste planet der ikke er skabt tom, men skabt til beboelse - vand i rummet eller ikke.

1 Første sommerdag i oktober nogensinde
Kilde: www.b.dk


Debat: Komet bærer frossent havvand

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Rummet [9]; Skabelse [17]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2011