Venstre støtter ny økonomisk euro-regering

Lagt på d. 17/08-11


Udskriv


Det er rigtigt svært at gætte hvornår noget i fremtiden vil ske - selvom man ved, at det vil ske. Bibelen har fortalt os, at der er en (sagt med dagens ord) ny økonomisk verdensorden i sigte, et system der forårsager global økonomisk kontrol, så ingen kan deltage i samfundene uden et tilhørsforhold - helt ind under huden - til dette system. Jeg forsøger at holde lidt igen med nyhederne, for man kan hurtigt få sagt så meget, at folk mister interessen - selvom man retteligt kunne råbe vagt i gevær næsten dagligt.

I 9 måneder har Europas økonomi været i recession. Nulvækst i snart et år har forårsaget at aktierne i bølgegang er styrtet mod afgrunden. Illuminati's plan er, at Europa skal vælte, hvilket er EU's logo med kvinden på oksen1 - der ligeledes er et billede på kvinden på dyret, fra Åb. kap. 17. Man håber at guldet kan sikre fremtiden, og også danskerne sætter sin lid til guldet2. Men også her er Bibelen til vejledning, når den om vores tid fortæller at: "jeres guld og sølv er fortæret af rust, og den rust skal være et vidne imod jer og æde jeres kød som ild; I har samlet jer skatte i de sidste tider" (Jak. 5:3). Sagt med andre ord, vil guldet miste sin værdi, og det vil være et vidne om deres kommende dom (ild er et billede på dom).

Men som det politiske EU gennemtrænger kontinentets lande, med en præsident (Herman Van Rompuy) på toppen, strammes grebet nu også for at styrke EU's magt til at gennemtvinge økonomiske bestemmelser:

Venstre kalder det et "godt, logisk og naturligt" skridt, at Frankrig og Tyskland foreslår en fælles "økonomisk" regering i eurozonen.

Ifølge de to landes regeringsledere, den franske præsident Nicolas Sarkozy og den tyske forbundskansler, Angela Merkel, skal denne regering bidrage til at til at tæmme den igangværende gældskrise i eurozonen.


Denne økonomiske rutchetur er ikke tilfældig, men planlagt af verdensordnen, og et af produkterne af dette projekt, er at få dannet en ny økonomisk verdensorden3. Krisen tæmmes ikke før målet er nået. Vi får ingen indflydelse på hvem der kommer til at bestemme over vores økonomi, det klarer parlamentet for os:

Venstres EU-parlamentariker foreslår samtidig, at Europa-Parlamentet - og ikke de enkelte medlemslande - får til opgave at vælge EU-Kommissionens formand.


Jens Rohde, der er blevet forblindet af tidsånden, siger at den nye økonomiske regering skal kunne gennemtvinge sine beslutninger - altså tvinge landende til at danse efter verdensordnens fløjte:

I dag er problemet, at kommissionens formand ikke er stærk nok til at gennemtvinge de vedtagne beslutninger, fordi han er afhængig af staternes goodwill


Det klogeste vil være, at redde hvad redes kan, og komme så langt ud af EU, og få EU så langt ud af Danmark, som overhovedet muligt. Men, det vil gå den anden vej, og vi vil komme helt ned i slusen, og miste enhver levende og selvstændig instans af vores gamle Danmark. Som Rohde siger:

vi skal jo heller ikke stemme om dansk deltagelse før der atter er ro om euroen


Underforstået - i rette tid, svinges sablen, og Danmark sælges for en slik. Har vi ikke stemt ned før? Hvorfor så underkende folkets stemme og forsøge igen?

1 Se mere i artiklen Den Ny Verdensorden under overskriften "Voldtægten af Europa".

2 "Private handler guld som aldrig før", Business.dk, Børsnyt, d. 13-08-2011

3 Se evt. "Sarkozy: Finansielt system skal ændres", "UK's Brown: Nu er tiden til at bygge global samfund her", "Brown ser 'ny verdensorden' efter krise"...
Kilde: borsen.dk


Debat: Venstre støtter ny økonomisk euro-regering

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

EU [50]; Kontrol [93]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2011