Paven frifinder jøderne for mordet på Jesus

Lagt på d. 05/03-11Paven, som anses for at være Jesu vikar på jorden, udstiller en usædvanlig mangel på forståelse i forholdet mellem Jesus og Hans død. Evangeliets kernebudskab...

I Åbenbaringen som Johannes fik vist af Jesus selv, fortæller Jesus at Han som Lammet var "slagtet fra verdens grundvold af" (Åb. 13:8, KJV). Paulus fortæller at Gud gav os frelsen (Jesus) "som blev givet os i Kristus Jesus fra før verden begyndte" (2. Tim. 1:9, KJV). Peter fortæller at "Hertil var han forud bestemt, før verdens grundvold blev lagt" (1. Pet. 1:20).

Hvis paven kendte Jesus, så ville han aldrig kunne siger at:

Ansvaret for Jesus korsfæstelse ligger ikke hos jøderne som folk, men hos få tempelledere og en mindre hob af tilhængere, der fulgte deres bud.


Gud forkyndte Jesu komme på grund af synden, da der kun var to mennesker på jorden, og sagde til syndens ophav, Satan, at: "Jeg sætter Fjendskab mellem dig og Kvinden, mellem din Sæd og hendes Sæd; den skal knuse dit Hoved, og du skal hugge den i Hælen!" (1. Mos. 3:15). Det er det første budskab i Bibelen om Jesu komme, Ham der skal hugges i hælen (døden på korset), men til gengæld knuse Satans hoved. Vi der er blevet frelst, har allerede fået del af denne sejr, men først efter 1000årsriget gør Gud helt og holdent op med synden og "Djævelen, som havde forført dem, blev kastet i ild- og svovlsøen" (Åb. 20:10).

Hvordan i alverden kan Razinger give nogle få tempelledere og tilhængere skylden for Jesu død? Bestemmelsen og formålet med Jesu død har lige så meget med paven at gøre, som resten af menneskeheden. Jesus døde for Razinger og ønsker også at frelse ham, hvis han ellers kunne komme ud af sin pompt og pragt og erkende at også han, er på gale veje. Ratzinger er skyld i Jesu død, såvel som tempellederene og dig og mig. Den der ikke har begået synd kan sige sig fri (f.eks. et lille spædbarn). Men "Alle har jo syndet og mangler herligheden fra Gud" (Rom. 3:23).
Kilde: politiken.dk


Debat: Paven frifinder jøderne for mordet på Jesus

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Det jødiske folk [12]; Kristendom [61];

Flere nyhedsblogs fra 2011