Den 15-årige X Factor-stjerne får unge piger til at tvivle på sin seksualitet.

Lagt på d. 29/03-11


Udskriv


Det var forventligt at det ville sætte noget i gang. Bemærk at de unge piger ifølge overskriften begynder at tvivle på sin seksualitet - noget forvirrer dem! Da jeg hørte at Sarah var lesbisk, sagde jeg til min familie: "Vent og se, hun vinder, selvom hun ikke kan synge - ene og alene pga. hendes personlighed - ung, frisk og lesbisk". Der blev talt så meget om hendes seksualitet, at Blachman måtte bede om at få det stoppet.

I artiklen "Djævelens musik", fortæller Holger Skov Særkjær om rockmusik, og jeg har i FAQ'en svaret på de spørgsmål som jeg oftest har fået pr. mail. Det handler bl.a. om seksualitet, og igen viser det sig, at musik blandet med popularitet, producerer disciple der efterstræber det, de ser og hører.

Siden er antallet af unge piger, der kontakter Sexlinjen med deres tvivl, boomet.

»Normalt plejer vi måske at have en af den slags henvendelser om ugen, men lige i øjeblikket er det 5-10 stykker, og det er tydeligt, at Sarah er blevet rollemodel for mange piger«, siger Jeppe Hald fra Sex & Samfund, der er koordinator for Sexlinien...»Det, at hun i så ung en alder er stået så åbent og afklaret frem omkring sin seksualitet, gør, at andre unge også tør stå ved, hvem de er. De er begyndt at reflektere over, om de selv er lesbiske, og over hvordan de i så fald skal få fortalt det til deres omgivelser«, siger Jeppe Hald...»Det er da utrolig positivt, at hun får de unge piger til at reflektere over deres seksualitet og over det med at være sig selv. Det er meget almindeligt, at unge spekulerer på, om de er til det ene eller det andet køn eller begge dele. Og denne erkendelsesproces er et vigtigt led i ens personlige og seksuelle udvikling«, siger Jeppe Hald.


Det har ikke altid været normalt at "unge spekulerer på, om de er til det ene eller det andet køn eller begge dele". Men det er det blevet, fordi de unge i vore samfund er blevet programmeret til at skulle overveje det. Det taler så stærkt til opmærksomhedssøgende unge mennesker i en travl verden, at finde identitet i en moderne person, der står frem som forbillede. Forældre der forstår at undervise og støtte sine børn i hver en sund tanke, svinder kraftigt ind. Ekstrabladet gengiver nogle unges tanker om Sarah:

'Her det sidste stykke tid har jeg været lidt usikker på, om jeg er lesbisk. Jeg ser X Factor, og der er hende Sarah, der efter min mening er ufattelig lækker', skriver en 14-årig pige til Sexlinien.

'Jeg bliver helt forelsket, når jeg ser hende og synes, hun virker sååå dejlig i sin personlighed. (...) Er der noget, jeg kan gøre for at finde ud af det? Eller er det meget normalt, at man synes, at andre piger er rimelig flotte,' skriver pigen videre.1
.

Det er næsten umuligt at modstå tanken, at Sarah er endnu et mediestunt. Og Sex og Samfund er hurtigt ude med riven:

Hos Sex & Samfund benytter man lejligheden til at tale for at forbedre seksualundervisningen i folkeskolen.

»Derfor er det også vigtigt, at man allerede i folkeskolen og videre frem er inkluderende i undervisningen – både i seksualundervisningen og andre fag. At man for eksempel ikke kun omtaler heteroseksualitet som den eneste normale form for seksualitet eller kun fokuserer på forhold mellem to af modsat køn«, siger projektmedarbejder Mette Gundersen fra Sex & Samfund.


Tal med dine børn om sex, og om at have et naturligt sexliv. Når der står i Bibelen, at det i vor tid skal blive som i Lots dage (Luk. 17:28-29), så fortæller samfundene at Sodomas homoseksualitet2 også vil gentage sig. Ikke fordi det er en del af menneskets natur at være homoseksuel og lesbisk, men fordi folket igen vrager Gud. "Og da de ikke regnede det for noget værd at kende Gud, gav Gud dem hen til et uværdigt sind, så de gjorde, hvad der var usømmeligt" - det bevirkede i fortiden som i dag, og som Bibelen har fortalt de sidste 2.000 år, at: "kvinder ombyttede den naturlige omgang med den unaturlige ligeledes vendte også mændene sig fra den naturlige omgang med kvinden og optændtes i deres begær efter hverandre, så at mænd øvede skamløshed med mænd og pådrog sig den velfortjente løn for deres forvildelse.".

Hvem programmerer dine børn?

1 "Sarah giver piger lesbiske overvejelser", Ekstrabladet, d. 29-03-2011

2 Se Sex med dyr – ja, hvorfor ikke?
Kilde: politiken.dk


Debat: Den 15-årige X Factor-stjerne får unge piger til at tvivle på sin seksualitet.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Børneopdragelse [15]; Homoseksualitet [17]; Musik [6]; Seksualitet [34];

Flere nyhedsblogs fra 2011