Soldaten Shalit er udleveret til Egypten

Lagt på d. 18/10-11


Udskriv


Jeg synes det er mere end rørende, at se Israels hjerte i denne sag. 1.027 palæstinensiske forbrydere der er fængslet under deltagelse i dødelige angreb på Israel, og andre anti-israelske handlinger sættes fri (herunder Marwan Bargouti, hvis dom lyder på 5 x livstid for mord), for til gengæld at løslade én israelsk soldat, den nu 25årige Gilad Shalit. Han har siden d. 25. juni 2006 været holdt fange et ukendt sted på Gazastriben, hvor han blev grebet af terrororganisationen Hamas, under et angreb på grænsen til Gaza. Men som Israel siger, så lader man ikke sin soldat i stikken. Hvilket storsind!

Hamas har i alle årene forbrudt de internationale humanitære rettigheder, og rettighederne der er bestemt for en tilfangetaget soldat, under Geneve Konventionerne, og nægtet Gilad adgang til både medicinsk behandling og besøg fra Røde Kors. Ifølge rettighederne skulle han endda have lov til at være i kontakt med sin familie. Derfor anser man tilfangetagningen som regulær kidnapning.

Hamas er ikke sen til at påberåbe sig menneskerettighedernes krav, når det gælder sine egne. Men de kan ikke finde sig selv store nok, til at behandle blot én israelsk person efter samme rettigheder. Hamas der påkalder udryddelsen af Israel, får nu 1.027 kriminelle tilbage, forbrydere som blev pågrebet i denne sags tjeneste. 1.027 angribere, løslades for én forsvarer. Ville det ikke være over målet, at løslade en 5 x livstidsfange for en 5 års kidnappet fange?

Der er så megen tale om en palæstinensisk stat i Israel, og på et tidspunkt kommer den. Det gode ved en sådan stat er, at Israel, efter de almene love og regler, som stat således har lov til at forsvare sig mod en anden stat. Det skæbnesvangre er, at Bibelen forkynder en udryddelse af Esaus Hus, et gammeltestamentlig navn for palæstinenserne. Læs evt. artiklen Situationen i Guds land, Israel..

Tiden nærmer sig, hvor Bibelens sidste profetier sættes i gang. Uden tvivl er det Israels trængsler vi skal holde øje med, for at navigere i den tidsmæssige opfyldelse af Bibelens profetier. Og vi kan se, at vi er langt henne!
Kilde: www.dr.dk


Debat: Soldaten Shalit er udleveret til Egypten

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Islam [61]; Israel [104]; Mellemøsten [72];

Flere nyhedsblogs fra 2011