Kommune klar til at chipovervåge børnehavebørn

Lagt på d. 18/11-11Som tiden går, vil overvågning på alle niveauer blive mere og mere almindelig. Ikke bare almindelig, men logisk set det eneste rigtige. Først afprøver man teknologier på dyr, så soldater og så menig befolkning. Og det kommer tættere og tættere på kroppen, for at ende i højre hånd eller i panden, som Bibelen har lært os det vil blive (Åb. 13:16).

Borgmestrene i Silkeborg og Skanderborg kommuner er positivt stemte overfor en række nye tiltag om at bruge ny teknologi daginstitutionerne. Et aktuelt forslag om at udstyre børnehavebørn med chiparmbånd, er bare én af flere hjælpemidler i kampen mod færre menneskelige ressourcer i daginstitutionerne.

- Chippen kan let og elegant registrere, at nu er Peter kommet og otte timer senere er han gået hjem igen. Mere er der sådan set ikke i det, siger Silkeborgs borgmester, Hanne Bæk Olsen (A).


Et chiparmbånd, der kun registrerer komme og gåtid, får hurtigt flere funktioner, for overvågning er smart i mange sammenhænge. Når man er på tur med børnene, kan en håndholdt computer tælle børnene, og spore dem, hvis de er blevet væk i skoven. Den kan registrere og monitorere bevægelser, og dermed afsløre hvem der slog hvem - og så videre - kan du se potentialet?

Læs også disse science fiction ideer her:

den såkaldte vuggerobot, der automatisk luller børn i søvn allerede under udvikling...et fløjtende toilet, der skal gøre børn renlige i en tidligere alder og spare den tid pædagogerne bruger på at skifte børn, samt opsatte touchscreens, som kan læse historier op for børnene


Man forsøger at afvise den åbenlyse science fiction, med følgende påstand:

en forbedring af den personlige kvalitetstid med børnene, er netop årsagen til at disse idéer er opstået.


At læse historier, at lære børn at gå på toilet, at synge eller vugge børnene i søvn, det er et udpluk af den kvalitetstid en voksen har med børnene. Er det underligt at kærligheden bliver kold (Matt. 24:12), når børn opdrages af maskiner? Alt i alt er der stor fare for, at alt dette vil bidrage til opfostringen af en kold generation af unge mennesker. Samtidig former det samfundet til den kommende tid, hvor personlig overvågning er en naturlig nødvendighed, for at holde fred i samfundet.

I sidste ende vil opdragelsen af samfundene ende i diktatorisk verdenskontrol, med despoten antikrist som ultimativ hersker. Tiden er knap, og Jesus kommer snart!
Kilde: www.b.dk


Debat: Kommune klar til at chipovervåge børnehavebørn

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Børneopdragelse [15]; Overvågning [28];

Flere nyhedsblogs fra 2011