Italiensk undersøgelse hævder Torino Ligklædet er Kristi autentiske begravelses klæde

Lagt på d. 25/12-11Der er fortsat fokus på ligklædet i Torino, og nye studier viser, som overskriften siger, at ligklædet har været svøbt om Jesu jordiske legeme efter Hans død. Undersøgelsen viser, at billedet på klædet:

må have været skabt af "anden form for elektromagnetisk energi (såsom et lysglimt med kort bølgelængde)."... "Når man taler om et at lysglimt kan være i stand til at farve et stykke lærred på samme måde som det ligklæde, kommer diskussionen uundgåeligt ind på ting som mirakler og opstandelse."


Det er ikke ny information, men en stadfæstelse af informationen fortalt og illustreret i videoen "The Fabric of Time". Jesus nævnes ikke, men at det er Ham der er tale om, ligger underforstået i talen om korsfæstelse og opstandelse. Ligklædet skal på videnskabelig vis, efter denne undersøgelse, vise at Jesus opstod. Men også DNA fra klædet er udvundet - ikke igennem dette studie, men i en anden undersøgelse, som professor i mikrobiologi, Leoncio Garza-Valdes har beskrevet i sin bog "The DNA of God?". På side 40-41 fortæller han om denne undersøgelse på Texas Universitet:

Det beviste entydigt at der var blod fra oldtiden på klædet. Vi kunne selvfølgelig ikke sige fra hvem det kom, heller ikke om personen havde semitisk blod. (Til sådan en slags undersøgelse skal man klone de korte DNA segmenter, generelt kendt som minisatelliter). Vi kunne heller ikke bekræfte hvor gammelt blodet var.


Bogen fortæller videre, at undersøgelser under ledelse af Victor Tryon, som er leder af Center for Advanced DNA Technology ved University of Texas Health Science Center viser at blodprøverne er fra en mand med blodtype AB, hvilket er almindeligt blandt det jødiske folk.

Vi har altså Jesu blodtype og Hans opstandelse som videnskabelig faktum. Det jeg vil minde om i denne nyhed er, at glæden hurtigt kan vendes til trosknusende sejr for den antikristne verden. Det, der ligger under overfladen i dette emne, det er bevisførelse for Jesu fysiske nulevende efterkommer eller efterkommere, og universets tilblivelse via Big Bang. En videnskabelig atombombe under mange menneskers tro på Jesus.

Dette klæde er falsk, og har aldrig været svøbt om Jesu legeme. Det er et redskab med et formål i denne sidste tid, som kan bruges i Antikrists tjeneste. Læs mere i artiklen Jesu ligklæde og forførelsen af hele verden. Den historieløse "videnskab" kan analysere rigtig mange fænomener, og drage rablende vanvittige konklusioner, fordi de ikke kender historien. Skulle "videnskaben" analysere fødslen af en hest, ville de med stor sandsynlighed komme til konklusionen at den lille hest må have løbet meget hurtigt, da den stødte ind i den store hest, for den hænger jo halvt ud af den store hest. Den var heldig at den ikke løb hurtigere, for så ville den risikere at blive kvalt inde i den store hest. Den vanvittige teori om at lysstråler fra opstandelsen skal til for at skabe aftrykket på Torino klædet, er lige så vanvittig som anekdoten om den lille hest.
Kilde: www.telegraph.co.uk


Debat: Italiensk undersøgelse hævder Torino Ligklædet er Kristi autentiske begravelses klæde

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Religiøse artefakter [2]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2011