Lene: Skriv fængende om EU og få 30 kilo

Lagt på d. 13/07-11


Udskriv


Lene Espersen, medlem af verdensordnens Trilaterale Kommission1 viser ganske malende det handlemønster der igen og igen bruges i kampen for EU. Det handler ikke om det demokratiske valg, men om hvordan danskerne lokkes ned i bunden af slusen - og det taler for sig selv, at noget råddent er i vente.

'EU frem mod 2020: Hvordan varetager vi danske interesser bedst?'

Det er titlen på den prisopgave i udenrigspolitik, som udenrigsminister Lene Espersen har udskrevet. Præmien til den skribent, der skriver mest 'fængende om EU frem mod 2020' er 30.000 danske kroner, og formålet er at stimulere interessen for udenrigspolitik blandt unge, lyder det.


Espersen arbejder med EU, som en virksomhed arbejder for at få kunder, ved at reklamere for sine produkter. At betale for at få positiv omtale af EU, er ganske enkelt bagvaskeri - det er skjult reklame, der ikke burde være lovlig i et demokratisk samfund.


Selv titlen er rammene: "Skriv fængende". Bibelen har vist os at det kommende rige vil være diktatorisk, med en diktator på verdens tinde, som kræver livet af dem, der ikke ukritisk giver sig hen til "demokratiet". Espersen udtrykker endvidere:

Med Lissabon-traktaten er der skabt rammer for et mere åbent, demokratisk og borgernært EU


Et borgernært EU. Ja, det lyder godt, men betyder som sædvanligt noget andet. Illuminati's protokoller taler om Antikrist og siger: "Vores Konge (dvs. Antikrist) vil være i konstant samhørighed med folket"2. Med Espersens ord, et borgernært EU. Bekostningen for denne borgernære samhørighed, er helt på borgernes side, som Illuminati udtrykker det: "De uundgåelige ofre, givet af ham (Antikrist) som konsekvens af deres velegnethed, vil aldrig nå antallet af ofre, givet i løbet af århundrederne i storhedens vanvid, efterligningen mellem goy (borgerne betegnet som kvæg)regeringerne".

Med andre ord vil de kvæg (borgere) antikrist ofrer, ikke tælle så mange som de ofre, de sidste mange århundrede har kostet. Producerede krige med et forudbestemt resultat som mål, har igennem de sidste århundrede kostet milliarder af liv. Vil du og jeg være en del af Verdensordnens kommende ofre?

Lene Espersen kender jf. sit medlemskab hos den Trilaterale Kommission udemærket EU's formål, og hun er villig til at give penge for at reklamere for den fængende dødsfælde, og ofre borgerne. Det er uhyrligt!

1 "Trilateral Commission Membership - 2008", The August Review, søg efter "Lene Espersen".

2 The Protocols of the Elders of Sion, protokol 15, afsn. 23, 24.
Kilde: ekstrabladet.dk


Debat: Lene: Skriv fængende om EU og få 30 kilo

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Befolkningsreduktion [45]; EU [50]; Lene Espersen [2]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2011