Europæiske bankers kraftige lån i ECB skaber optimisme

Lagt på d. 25/12-11


Udskriv


Kontrollen over den europæiske økonomi vokser, og er selvfølgelig en brik i puslespillet om den verdensøkonomi Bibelen har fortalt om skal komme, hvor ingen kan købe og sælge, uden at melde sig ind i verdenssamfundet ved at tage Antikrists mærke på sig (Åb. 13:17).

Bankerne har således taget godt for sig og lånt 489 milliarder euro i den første af to udbud af treårige udlån fra. Det svarer til 3.635 milliarder danske kroner.


Den Europæiske Central Bank er én af de vigtigste banker i verden. Det er banken hvor EU administrerer Eurozonens pengepolitik. Nu har et antal banker lånt 3,5 billioner kroner af EU og står således i kæmpegæld til den verdensdel, om hvilken Illuminati siger, er skabt til at give Antikrist sin krone:

Når Israels Konge tager kronen, givet ham af Europa, på sit hellige hoved, vil han blive verdens patriark.1


Illuminati har visualiseret sine planer, med kortet "Bank Merger", der fortæller at hvis du vil lægge dette kort, kræver det handling fra Illuminati. Det bekræfter at ECB er Illuminati's værk, skabt til at sluge de små banker, og lave ét stort banksystem, som kan kontrollere alle mennesker på denne klode.

1 Sions Vises Protokoller (Illuminati's protokoller), protokol 15, afsnit 23.
Kilde: politiken.dk


Debat: Europæiske bankers kraftige lån i ECB skaber optimisme

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

EU [50]; Kontrol [93]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2011