Ruslands våben, som ingen kender til

Lagt på d. 17/05-11


Udskriv


Jeg så denne video på YouTube, hvor den russiske Vladimir Zhirinovsky, som er næstformand i det Russiske Statsråd (Duma) og leder for det Russiske liberal-demokratiske parti, næsten bliver kvalt i sin nationale overlegenhed, og får sagt langt mere end jeg tror, var meningen.

Han bliver spurgt: "Nogle folk i Georgien tror at Moskva kaster det hvide flag til Georgien, som blokerer Ruslands tiltrædelse i World Trade Organisation igennem løftet fra Gennady Onishchenko om at lukke Georgisk vin ind på det russiske marked. Hvad siger du til det?"

Det bliver til et længere, ganske ophidset svar, som jeg har forkortet her:

Ikke noget hvidt flag. Gør ikke nogen forhåbninger om det. Vi har aldrig bøjet vore hoveder for nogen. Omvendt har alle store magter bøjet deres hoveder for Rusland: Kina og Japan, Tyskland, Frankrig, inklusiv USA...Der er kun 4 styrende kapitæler i verden: Washington, Bruxelles, Moskva, Beijing. Det er det...Alting besluttes af kun disse 4 kapitæler i verden. Ydermere, Washington har ingen fremtid, denne kunstige stat vil kollapse; Derefter det gamle Europa, det kontinent, som overhovedet ingen betydning har; Kina er på kanten af eksplosion; og det som står tilbage er Russisk besiddelse af obital affyrings kapacitet: rumkraft. Rusland med mange penge, og nye våben som ingen kender til endnu. Med dem vil vi ødelægge hvilken som helst del af planeten inden for 15 minutter. Ikke en eksplosion, ikke en strålesprængning, ikke en eller anden slags laser, ikke et lyn, nej, men et stille og fredeligt våben. Hele kontinenter vil blive lagt i seng for evigt.1


I nyhedsbloggen "USA angreb Haiti med jordskælvs-våben" fortæller jeg om EMP våben, hvilket er det, Zhirinovsky beskriver. Chen May Yee, Raporter hos Wall Street Journal kalder det "Russisk teknologi". I nyhedsbloggen "HAARP, Amerikas usynlige våben" fortæller jeg at den almene russer kender til dette våben. Nu ses at den russiske regering (selvfølgelig) også kender til det. Når Zhirinovsky siger: "obital affyrings kapacitet: rumkraft", så er det elektromagnetisk puls våben han taler om, EMP. Orbital er et ord der kommer af elektroners orbitale bane rundt om kernen i et atom, og dermed beskriver orbital affyring EMP - et våben uden eksplosion, sprængning, laser og lyn. Dette våben kan sende en usynlig kraft ud i rummet, hvilket Zhirinovsky kalder "rumkraft", og kan styres så man fra Rusland, eller en hvilket som helst anden del af verden, kan ramme hvor som helst på planeten. De 15 minutter Zhirinovsky nævner, er lang tid. Det kan gøres med mere end lysets hastighed, som kan nå rundt om jorden syv gange på ét sekund.

Rusland vil som så ofte sagt før, være drivkraften i et angreb på Israel, jf. Ezek. kap. 38-39. Noget vil forårsage at de ganske enkelt ikke kan lade være med at angribe, og Zhirinovsky's iltre temperament viser tydeligt, at der er hovmod nok til det. Den fortsatte spænding mellem Georgien, kan meget vel være en af forberedelserne til et forsøg på at invadere Israel, som nævnt i nyhedsbloggen "Rusland til Israel?".

Ydermere viser videoklippet følgende udtalelse fra Zhirinovsky:

Der var denne tsunami i Japan ikke? Jeg siger at hvis I vil have bare den mindste kurile-ø fra os, må I grave i vragene og murbrokkerne fra deres bygninger. Og 120 millioner af jer vil dø! Og det gælder også resten af verden. Alle skulle begynde at tænke på sin egen fremtid. Og alle andres fremtid... I vil at hele verden skal glemme Georgien fuldstændigt? Det bliver en russisk-tyrkisk grænse i stedet! Tænk over det, præsident Sakashvili. Da vil der komme endnu en tsunami på den anden side af planeten, i Kaukasus, som vil blive jeres endeligt!


Står Rusland bag tsunamien i Japan? Som sagt i nyhedsbloggen "HAARP, Amerikas usynlige våben", så beskylder Rusland USA for at have fabrikeret hedebølgen i Rusland, der ødelagde høsten i 2010, så de er ikke uvidende om EMP våbnets evne til at manipulere vejret. Vil der komme en tsunami ved Kaukasus i Georgien? Jeg tvivler på det, men at Zhirinovsky siger sådan, i sammenhæng med Japans tsunami og EMP våben, giver et frygtindgydende vidnesbyrd om, at joden vil blive ødelagt - ikke på grund af global opvarmning, men på grund af menneskets nye teknologiske våben.

Gud har forudsagt skæbnen for dem der bruger disse våben: "nu er din vredes dag kommet... da de, der lægger jorden øde, selv skal ødelægges" (Åb. 11:18)

1 Se klippet transskriberet her, "Russia: Speaker of the House Threatens to Destroy the World with Secret "Tsunami-WMD"", Scribd
Kilde: www.youtube.com


Debat: Ruslands våben, som ingen kender til

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

EMP [6]; Gog & Magog [23]; Rusland [23];

Flere nyhedsblogs fra 2011