One World Trade Center

Lagt på d. 11/09-11Jeg så lidt fjernsyn her til aften, om WTC i 2001, en mindedag for den tragiske hændelse for 10 år siden. Jeg blev for første gang opmærksom på, at der er planlagt at bygge et nyt tårn, der skal hedde "One World Trade Center", og i disse dage, hvor verdensorden og verdensøkonomi er på alle politikeres læber, fangede det selvfølgelig min opmærksomhed, og tankerne løb hurtigt.

For ca 4.258 år siden, stod menneskeheden sammen, fortæller Bibelen i 1. Mos. kap. 11, og de sagde: "Kom, lad os bygge os en By og et Tårn, hvis Top når til Himmelen". 4.023 år efter, startede en plan for igen at samle menneskeheden, og en ny verdensorden - et nyt Atlantis - blev født på den 121ende dag på året (11x11) i 1776, den 1. maj. Den rige 32årige Mayer Amschel Rothschild gik sammen med den 27årige Adam Weishaupt, og danne en organisation for de oplyste, der skulle arve jorden. Organisationen hedder i dag Illuminati, og de arbejder for at forene alle verdens fragmenter til én verden. Én regering, én økonomi, ét militær og én religion.

Organisationen manglede et logo, eller rette to segl (ørnen og pyramiden), og USA's kommende tredje præsident, Thomas Jefferson som var én af de oplyste, fik efter seks års spekulation uventet besøg af en person iklædt sort hættekåbe. Tidligere Illuminati medlem Doc Marquis fortæller at: "Personen sagde ingenting, men gav ham et rødt fløjlshylster, som Jefferson åbnede, hvori der lå det, der blev brugt til Amerikas to segl. Da Jefferson kikkede op, var personen forsvundet"1.

159 år efter, i 1935, beordrede frimurer og USA's præsident nr. 32, Franklin D. Roosevelt, at en ny dollarseddel skulle designes, påtrykt Illuminati's symbol for kontrol. På dollarsedlen ses Illuminati's pyramide, hvis fundament med romertal har fået indgraveret datoen for verdensordnens fødsel, 1776.

110 år efter Illuminati's oprettelse, i 1886, donerer de franske frimurere en statue til USA, en kvindelig udgave af den græske solgud Helios. Fra hæl til hoved er hun 111,1 fod høj, og er placeret på et fundament, der er formet som stjerne med 11 kanter (lige som EU's første poster, der skildrer Europas Babelstårn med 11 stjerner). På dette fundament findes er et digt indgraveret, kaldt "Den Nye Kolos", eller "The New Colossus", et minde om Kolossen på Rhodos, Helios (hvis ene hustru hed Rhodes - Helios er solguden, Nimrod, hvis kone er himmeldronningen), der som USA's himmeldronning (Helios hustru) stod ved vandende. Helios skildres ofte stående på to søjler, ved indgangen til Rhodos havn. Rhodos havde med Ægypten en alliance, der kontrollerede handlen i det ægæiske havområde, der dækkede de fleste af kysterne til datidens civiliserede verden. På samme måde stod USA's himmeldronning ved to søjler, der repræsenterede verdenshandel, WTC.

85 år efter, stod disse to tårne klar på Manhattan, New York, der tilsammen dannede et 11 tal, og som var 110 etager hver. De fik lov at stå sammen i 30 år, hvorefter de i planen om en samlet verden blev bragt ned - med et formål. Et nyt program blev startet, som kaldes "Krig Mod Terror", et program der bl.a. medvirker til at opbygge et verdensmilitær, og fratage verdens borgere sin frihed under en verdensregering.

Op af asken fra disse to tårne, opstår der som fugl Phoenix (det andet segl Jefferson fik af den personage, som jeg mener er ingen anden end Satan selv) endnu et tårn, med navnet "Én Verdens Handels Center". Også her har Illuminati sat sit fingeraftryk. Tårnet, der forventes færdig i 2013, bliver 1776 fod højt - tallet der tilkendegiver verdensordnens fødsel.

Har du bemærket alle 11 tallene? Behøver jeg at sige, at tallet 11 er det okkulte tal for Illuminati's despot Antikrist, der skal sidde som konge over verdensriget? Antikrist skildres som det 11 horn i Dan. 7:7-8, ligesom han skildres som dyret der stiger op af vandet, hvor stjernetegnet Aquarius, eller vandmanden, er det 11 stjernetegn i Zodiaken. Er det ikke interessant at Helios stod ved vandet, ligesom hans hustru i New York står ved vandet? - med tanke på at solguden og himmeldronningen fik en søn, der i Ægypten kaldes Horus, en reinkarnation af Ægyptens solgud Osiris / Helios, hvis altseende øje Satan gav Illuminati som øjet på deres pyramide segl. Tilsammen har vi et billede, der på okkult vis skildrer fødslen af Antikrist, dyret der kommer op af vandet.

De to tårne faldt, og et nyt opstår. Solguden døde, men blev reinkarneret. Den gamle verdensorden døde, og en ny opstår. "One World Trade Center" - det nye Amerikanske babelstårn - velkommen til den nye verdensorden, hvor folket nu igen siger "Kom, lad os bygge os en By og et Tårn, hvis Top når til Himmelen".

1 Se Doc Marquis video, "Arrival of the Antichrist"


Debat: One World Trade Center

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Trængslen [70]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2011