Europa blev skabt af mænd fra Tyrkiet

Lagt på d. 21/01-11


Udskriv


På trods af ikke eksisterende respekt for magasinet "Illustreret Videnskab", så vil jeg gengive denne "opdagelse" som er lidt interessant, fordi den nærmer sig noget af sandheden om menneskets udbredelse efter syndfloden. Der er mere vrøvl end fakta, og artiklen stinker af uvidenskabelig tåbelighed, da den præsenterede "videnskab" ikke leverer nogen form for faktuel sandhed.

Artiklen er fra blad nr. 2, 2011, og der fortælles imellem alle latterlighederne at:

De fleste europæere er efterkommere af indvandrere fra Tyrkiet. Det afslører et internationalt forskerhold, som har studeret dna fra over 2500 mænd spredt ud over hele Europa. Ifølge undersøgelsen vandrede forfædrene til de fleste mænd hertil fra Den Anatolske Højslette, som i dag er Tyrkiet...Forskerholdet fra England, Italien og Frankrig har undersøgt genetiske markører på Y-kromosomet blandt nulevende europæiske mænd...Tyler-Smith og genetikeren Mark Jobling har sporet Y-kromosomet hos den største gruppe europæiske mænd tilbage til én mand, der levede på Den Anatolske Højslette for 8000 år siden.


For ca. 4.357 år siden blev jorden efter Bibelens tidsregning oversvømmet, og efter Bibelens beretning blev otte mennesker reddet i en ark, som da vandet veg tilbage, strandede på Ararats Bjerge (1. Mos. 8:4). Ararats bjerge er i det omtalte område, så det er ikke blot europæerne der stammer derfra, men hele verdens befolkning. Ca. 100 år efter havde menneskene samlet sig i Irak, Babylon, og byggede Babelstårnet.

Tid er "videnskabens" store løgn, en spilleregel i deres brætspil for at få deres evolutionsteori til at gå op. Det kan ikke siges præcist hvor lang tid der igennem de sidste 4000 år er gået mellem generationerne, hvor tidligt eller hvor sent man fik afkom. Men 8.000 år er ikke så langt endda fra 4.357, så det er ganske interessant.

For nyligt blev et andet DNA studie gjort "1000 Gens Projektet"1, som gav mennesket 1.000 år mere at leve i.

1Nye gen-projekt data indikerer en ung menneskerace.


Debat: Europa blev skabt af mænd fra Tyrkiet

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Bibelens troværdighed [18]; Evolution [58]; Skabelse [17]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2011