S og SF har fordelt ministerier

Lagt på d. 03/04-11


Udskriv


Helle Thorning vil som tidligere sagt, med al sandsynlighed blive næste statsminister i Danmark. For det første er hun Bilderberg medlem1, og har oprettet en europæisk version af Illuminati 's organisation Council on Foreign Relations2, og dernæst er der al den hemmelige manipulation i medierne, hvor det jeg mener er en lille afsløring, kom frem i 2010 under tv-duellen mellem Pia Kjærsgaard og Helle Thorning3.

Tidligere kom det frem, at Pia Kjærsgaard på forhånd venter samarbejde med en rød regering4, og nu viser det sig, at Thorning i al hemmelighed forbereder sig på at indtage statsministerposten:

Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, er godt i gang med forberedelserne til en magtovertagelse i dansk politik.

Ifølge Morgenavisen Jyllands-Postens oplysninger har Thorning og SF's formand Villy Søvndal allerede aftalt, at S skal have omkring halvdelen af ministerierne, mens SF skal have to tredjedele af de resterende, og De Radikale kan se frem til den sidste tredjedel...Foruden ministerfordelingen arbejder en kreds af betroede medarbejdere i øjeblikket intenst på S-SF's bud på en 2020-plan.

Arbejdet bliver ifølge centrale kilder gjort ekstra grundigt, fordi planen samtidig bliver fundamentet under et rødt regeringsgrundlag.


Selvom undskyldningen forlyder at "De frygter, at det både i befolkningen og internt i de to partiers folketingsgruppe skal blive udlagt som om, at sejren er i hus", så coaches hun af John Podesta. John Podesta var medleder af holdet der forberedte overgangen til Obama's præsidentskab. Her skal det huskes, at Obama er manden, der, som det højtstående Illuminatimedlem, Henry Kissinger sagde, har til opgave at "udvikle en overordnet strategi for Amerika i denne periode hvor, virkelig, en ny verdens orden kan skabes"5. Det skal også huskes at Obama (ligesom de Danske politikere) kontrollerede medierne under sin valgkampagne6. JP fortæller:

Blandt andet modtager hun råd fra amerikaneren John Podesta, der havde ansvaret for at planlægge den amerikanske præsident Barack Obamas overtagelse af Det Hvide Hus.

»Selvfølgelig kan man ikke sammenligne Danmark og USA direkte, men vi har visse erfaringer, som Helle kan trække på,« siger John Podesta


Spillet går sin gang, og al postyret omkring beslutninger i disse sager, er kun til for vores skyld. Manuskriptet er, som i alle andre skuespil, skrevet, og følges ord for ord.

1 Thorning møder den hemmelige Bilderberggruppe

2 "Helle Thorning-Schmidt", KVINFO, d. 20-08-2010

3 Aftalt spil i politiske tv-dueller

4 Pia K. venter samarbejde med rød regering

5 Se Sarkozy, Merkel, Blair påberåber ny kapitalisme

6 Obama kontrollerede pressen under valgkampen.
Kilde: jp.dk


Debat: S og SF har fordelt ministerier

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Helle Thorning-Schmidt [8]; Konspiration [54]; Politik [117];

Flere nyhedsblogs fra 2011