Abbas - Israel, Israel ikke...

Lagt på d. 15/11-11


Udskriv


En lille påmindelse om palæstinensernes statsløgn. Forud for forsøget på palæstinensernes (filistrenes) optagelse i FN, forsikrede Mahmoud Abbas fra terrorgruppen Fatah, at:

Det palæstinensiske folk anerkender Israels ret til at eksistere, og de håber at den israelske regering vil tage til genmæle ved at "anerkende den palæstinensiske stat på grænsen af landet besat i 1967"1


Det er denne side af den tvetungede Abbas, som den politiske korrekthed hypnotiserer folk som Villy Søvndal med. Men det er så åbenlyst at Abbas lyver så det driver, og enhver der kan læse kan se, at de palæstinensiske autoriteter ryster næven af Israel, lige så snart vestens politikere vender ryggen til.

De palæstinensiske autoriteter (som faktisk kun repræsenterer 60 procent af palæstinenserne) har problemer igen. Palæstinensisk autoritet (PA) Mahmoud Abbas, blev for nyligt set i et ægyptisk TV interview, hvor han lige ud af posen sagde at PA aldrig ville anerkende staten Israel, og var besluttet på at ødelægge Israel.2


Det, der også er åbenlyst er, at skulle palæstinenserne lykkes med at drive Israel ud i havet, som der så ofte er blevet sagt, så giver det ingen fred. Krigen rykker blot tættere mod Vesten. Palæstinenserne har igennem Israels historie i mellemøsten, været Israels ærkefjender. Det er en flere tusinder år gammel krig, som går tilbage til tiden hvor hverken USA, EU, FN eller Rusland eksisterede. Kun når man ikke kender roden til denne krig, kan man tro at fredsforhandlinger kan løse problemet.

Bibelen har løsningen, og snart vil Israel blive en ild, og palæstinenserne skal blive strå som antendes3. Der findes ikke palæstinensisk vilje til fred, det er beviseligt ved en simpel søgning på google: abbas recognize israel.

1 "'We recognize Israel, they should recognize Palestine'", jpost.com, d. 30-06-2011

2 "Israel Must Be Destroyed", Strategy Page, d. 07-11-2011

3 Situationen i Guds land, Israel.


Debat: Abbas - Israel, Israel ikke...

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Israel [105]; Palæstina [45];

Flere nyhedsblogs fra 2011